Çerez Örnek

Yağ Analizleri

1 - Yağ Asitleri Analizi

2 - ECN 42 Analizi

3 - Stigmastadien Analizi

4 - Wax Analizi

5 - Sterol Analizi

6 - Yoğunluk9 - İyot Sayısı Tayini

7 - Rutubet ve Uçucu Madde Tayini

8 - Kırılma İndisi

9 - İyot Sayısı Tayini

10 - Sabunlaşma Sayısı Tayini

11 - Sabun Tayini

12 - Delta K Analizi

13 - Asit Değeri Tayini

14 - Sabunlaşmayan Madde Tayini

15 - Peroksit Değeri Tayini

16 - Çözünmeyen Safsızlık İçeriği Tayini

17 - Parlama Noktası Tayini

18 - Erime Noktası Tayini

19 - Renk Tayini

20 - Tokoferollerin HPLC/FLD ile Belirlenmesi


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ